MUZ FM

NEWS

Camila Cabello a lansat un clip nou şi super amuzant pentru piesa Havana – VIDEO

Camila Cabello ne ofera un videoclip super amuzant pentru single-ul Havana, unul inspirat din telenovelele sud-americane in care cantareata joaca roluri multiple. Scena de deschidere e un episod dintr-un serial, iar povestea principala chiar vine cu un ha[[y end si auto-ironie.

Regizat de Dave Meyers, clipul o arata pe Camila drept o tanara timida care prefera sa se uite la filme siropoase cu bunica decat sa iasa in casa si sa aiba o viata sociala. Videoclipul include dialoguri amuzante, presarate cu ironie, din partea celor doua personaje intepretate de LeJuan James si Lele Pons.

Piesa Havana a fost lansata initial ca single de promo, pentru ca apoi sa devina single oficial si sa aiba un parcurs incet si sigur in topurile americane si nu numai. Pana acum, Havana a ajuns pe locul 2 in clasamentul din Marea Britanie, pe locul 20 in Billboard Hot 100 si pe 17 in Mainstream Top 40, iar dupa lansarea acestui videoclip a urcat imediat intre primele pozitii din topurile iTunes si Spotify. Primul ei single a fost Crying in the Club, dupa ce a reusit sa aiba succes cu cateva featuring-uri, cel mai recent fiind din aceasta vara, Hey Ma, si regasindu-se pe cel mai nou film din seria Fast & Furious.

Va place videoclipul?

_________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM!  Te vedem şi ne vezi pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Ne găseşti  pe Twitter.

_________________________________________________________________________

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns