MUZ FM

NEWS

Camila Cabello – prima femeie care ajunge, în decurs de trei ani, pe primul loc în Bilboard 200, cu albumul de debut

Camila Cabello ocupă primul loc în clasamentul Billboard 200 cu albumul de debut, intitulat „Camila”, care a fost vândut în 119.000 de unităţi în prima săptămână de la lansare. Din total, 65.000 reprezintă cifra unităţilor fizice vândute ale albumului. Cabello este, în ultimii trei ani, prima femeie care ajunge pe primul loc cu albumul de debut.

„Camila” a fost lansat pe 12 ianuarie, prin SYCO/ Epic Records.

Coloana sonoră a „The Greatest Showman”, care a petrecut două săptămâni pe primul loc, a coborât acum pe poziţia a doua, cu 104.000 de unităţi vândute. Cât priveşte copiile fizice ale albumului, „The Greatest Showman” a depăşit „Camila”, înregistrând 70.000.

În ianuarie 2015, Meghan Trainor a debutat pe primul loc în top cu primul ei album, „Title”, iar înainte de ea Ariana Grande a reuşit această performanţă, în 2013, cu „Yours Truly”.

Pe locul al treilea în Billboard 200 se află „÷ (Divide)” al lui Ed Sheeran, cu 47.000 de unităţi vândute în utlima săptămână, urmat de „Stoney” al lui Post Malone, cu 35.000 de unităţi, şi „Reputation” al lui Taylor Swift, cu puţin peste 33.000 de unităţi.

„The Beautiful & Damned”, semnat G-Eazy, a coborât trei locuri, până pe şase, cu 33.000 de unităţi vândute. El este urmat de „DAMN.” al lui Kendrick Lamar, care a urcat o poziţie, până pe şapte, cu 30.000 de unităţi, şi de „Revival” al lui Eminem, în coborâre un loc, cu 29.000 de unităţi vândute.

Pe locul al nouălea se află „Luv is Rage” al lui Lil Uzi, cu 28.000 de unităţi vândute, iar poziţia a zecea este ocupată de rapperul Lil Skies, care a urcat 13 locuri, cu „Life of a Dark Rose”, vândut în 28.000 de unităţi.

Billboard 200 clasifică cele mai populare albume din Statele Unite pe parcursul unei săptămâni, pe baza consumului multi-metric, care include vânzarea de copii fizice ale discurilor, single-urilor (10 cântece înseamnă un album) şi activitatea online (1.500 de descărcări sunt egale cu un album), conform news.ro.

________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________________

Sursa: news.ro

Lasă un răspuns