MUZ FM

NEWS

Camila Cabello, sexy şi talentata! Vezi cum a interpretat live piesa „Havana” în cadrul unui show TV – VIDEO

Cabello a fost prezenta intr-una din editiile emiusiunii lui Jimmy Fallon pentru a-si promova cel mai nou single, Havana. Imbracata in rosu din cap pana in picioare si insotita de doua dansatoare, Camila ne-a spus cu pasiune povestea de dragoste din Havana.

Track-ul e inclus pe primul album solo al celui care a plecat din Fifth Harmony la finalul anului trecut. Albumul ei, The Hurting. The Healing. The Loving inca nu a aparut, dar are deja doua single-uri de promovare si cateva piese deja lansate, iar pana acum suna promitator.

Primul single lansat orificial a fost Crying in the Club, care a urcat pana pe locul 47 in Hot 100 si a ajuns si in topurile din Europa. Havana este cel de-al doilea single promovat in mod oficial, dar care initial a fost lansat alaturi de I Have Questions si OMG, dar succesul pe care l-a inregistrat pe platformele de streaming a determinat promovarea acestuia drept single oficial. Pe langa piesele solo, Camila Cabello mai bifeaza si colaborari de succes, cea mai recenta, din aceasta vara, fiind cu Pitbull si J. Balvin la Hey Ma.

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns