MUZ FM

NEWS

Camila Cabello și 5 Seconds of Summer, marii câștigători ai galei Teen Choice Awards 2018

Cântăreața Camila Cabello și formația pop-rock 5 Seconds of Summer au fost marii câștigători ai galei Teen Choise Awards 2018, ce s-a desfășurat duminică seară la The Forum din Los Angeles.

Cabello, de origine cubaneză, a primit trei trofee, la categoriile: cea mai bună cântăreață, cea mai bună cânăreață de vară și cel mai bun cântec al unei artiste pentru colaborarea cu Young Thug, „Havana”.

De asemenea, trupa pop-rock australiană 5 Seconds of Summer a obținut tot trei trofee, la categoriile: Cel mai bun grup, cel mai bun grup de vară și cel mai bun cântec al unei formații, „Youngblood”.

Khalid, Imagine Dragons și Shawn Mendes au primit câte două trofee, notează Variety.

În timp ce Khalid a primit premiul pentru cel mai bun artist debutant şi cel pentru cel mai bun cântec R&B/Hip-Hop, colaborarea cu Normani Kordei pentru „Love Lies”, Imagine Dragons a primit trofeele pentru cel mai bun grup rock şi cel mai bun cântec Rock/Alternative – „Whatever It Takes”, iar Mendes a primit premiile pentru cel mai bun cântăreţ de vară şi cel mai bun cântec pop „In My Blood”.

Zac Efron şi Zendaya Coleman, care au jucat în filmul “The Greatest Showman”, au primit premiul Teen Choice pentru cea mai bună colaborare, piesa „Rewrite the Stars”.

În categoriile dedicate cinematografiei, premiul pentru cel mai bun film a fost atribuit „Avengers: Infinity War”, iar, pentru rolurile din acest lungmetraj de acţiune, au fost premiaţi Robert Downey Jr. şi Scarlett Johansson.

Aflată la cea de a 20-a ediție, gala Teen Choise Awards a fost prezentată de actorul Nick Canon și actrița Lele Pons.

Premiile sunt acordate pe baza voturilor fanilor pentru cinema, televiziune, muzică, modă și conținut digital.

______________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns