MUZ FM

NEWS

Campania MUZ in GREECE 2019

VOTEAZĂ AICI

Şi în această vară Muz FM în colaborare cu Mouzenidis Travel are grijă de vacanţa ta! Dacă nu ai reuşit încă să-ţi planifici odihna acum ai ocazia să pleci într-o vacanţă de vis în Grecia!

Tot ce trebuie să faci este să ne trimiţi poza de cuplu preferată pe adresa concurs@muzfm.md până pe data de 8 aprilie 2019.

Din 8 aprilie – 29 aprilie va avea loc Voting-ul, toţi ascultătorii vor vota poza favorită pe site-ul muzfm.md.

Pe 30 aprilie, vor fi selectate 6 cupluri care pe parcursul unei săptămâni vor fi invitaţi în emisie directă la Muz FM pentru a-i familiariza cu etapa finală a concursului.

Regulamentul concursului îl găseşti AICI.

Câştigă o vacanţă de vis în Grecia, câştigă relaxare, zâmbete şi timp petrecut împreună cu cei dragi!

Mult succes!

Iar între timp ce răsfoieşti printre pozele preferate, cunoaşte-i pe câştigătorii din anii precedenţi care îţi vor povesti pe-adevăratelea cum a avut loc totul!:)

VACANŢA 4MIDABILĂ

A fost o vară, uh, ah,oh!Ca să explicam un pic nişte lucruri, Muzfm şi partenerul vacanţelor superbe – Mouzenidis Travel Moldova, au pregătit o VACANŢĂ 4MIDABILĂ spre Grecia pentru cei mai fideli ascultători!Ce-am pescuit vara asta, cine merge la mare şi cine a rămas fără vacanţă, vedeţi în reportajul de mai jos!Aln Alina, felicitări!

Опубликовано Muz FM Среда, 30 августа 2017 г.

 

#Muzfm le mulțumește tuturor celor care s-au înscris la concurs, au participat activ și au contribuit la tot ce a însemnat #MUZINGREECE #MUZINGREECE a luat sfârşit. Câştigătoarea celui mai tare concurs al verii şi-a ridicat premiul.Vezi cine este tânăra a cărei poză a adunat peste 6500 de voturi!

Опубликовано Muz FM Вторник, 9 августа 2016 г.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns