MUZ FM

NEWS

Cântăreaţa Beyoncé lansează documentarul „Making the Gift” inspirat de pelicula „The Lion King”

Cântăreaţa americană Beyoncé va lansa documentarul „Making the Gift”, care va prezenta povestea albumului ei „The Gift”, inspirat de pelicula „Regele Leu/ The Lion King”, de Jon Favreau.

American Broadcasting Company (ABC) a anunţat, duminică, lansarea documentarului „Making the Gift” realizat de cântăreaţa americană.

Beyoncé a mai lansat în acest an documentarul „Homecoming”, nominalizat la şase premii Emmy, şi şi-a împrumutat vocea Nalei, unuia dintre personajele peliculei „Regele Leu/ The Lion King” (2019), potrivit billboard.com.

La rândul ei, Beyoncé a distribuit, pe reţeaua de socializare online Instagram, un scurt film de introducere pentru documentarul „Making The Gift”, care oferă o perspectivă asupra realizării noului ei album, inspirat de „Regele Leu/ The Lion King” şi de originile ei africane.

View this post on Instagram

ABC Network. 10pm.

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

De la imagini din studioul de înregistrări la realizarea videoclipurilor, filmul distribuit de artista în vârstă de 38 de ani prezintă admiraţia ei pentru cultura africană.

Documentarul cuprinde interviuri şi arată procesul creativ, urmând să fie lansat, luni, de postul ABC.

„Această creativitate a fost generată de călătoriile ei pe continent, de la liniştea piramidelor din Egipt până la atmosfera din Nigeria şi Africa de Sud. Povestea subliniază frumuseţea oamenilor şi sunetele vibrante ale unui continent care pulsează”, au declarat cei de la ABC.

Albumul „The Gift” a fost lansat în iulie şi cuprinde piese realizate în colaborare cu muzicieni precum Jay-Z, Donald Glover şi Kendrick Lamar.

În completarea albumului, cântăreaţa americană a filmat videoclipuri pentru piesele „Spirit” şi „Bigger”.

Beyonce Knowles a devenit celebră la sfârşitul anilor 1990 în calitate de membră a trupei Destiny’s Child, unul dintre grupurile feminine cu cele mai mari vânzări de discuri din lume. În 2003, în timpul unei pauze din cariera trupei Destiny’s Child, Beyonce a lansat primul ei album solo, intitulat „Dangerously in Love”. Beyonce este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 23 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child , 19 în calitate de artistă solo şi unul pentru un album compus în colaborare cu soţul ei, Jay-Z. Beyonce a jucat şi în filme precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „The Pink Panther/Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

 

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: mediafax.ro, instagram.com, billboard.com

Lasă un răspuns