MUZ FM

NEWS

Cara Delevingne si Pharrell canta pentru Chanel! Scurtmetrajul a fost lansat – VIDEO

Karl Lagerfeld, head designer-ul şi directorul de creaţie al casei de modă Chanel, a lansat  la Salzburg, la prezentarea colecţiei The Métiers d’Art collection, filmul „Reincarnation”, ce îi are în rolurile principale pe Cara Delevingne şi Pharrell Williams.

Cara-Delevingne-Pharrell-Chanel-Reincarnation-video-2014

Aşa cum era de aşteptat, Pharrell s-a ocupat de coloana sonoră a filmului, iar una dintre melodii, „CC the World” este un duet între acesta şi Cara Delevingne.

„Reincarnation” urmăreşte istoria celebrei jachete Chanel, creată de Gabrielle „Coco” Chanel în 1954. Aceasta a fost inspirată de îmbrăcămintea pentru bărbaţi şi este una dintre piesele revoluţionare create de Coco.

Chanel-Reincarnation-001

În rolul lui Coco Chanel o regăsim pe Geraldine Chaplin, fiica lui Charlie Chaplin, despre care regizorul Lagerfeld nu are decât cuvinte de laudă.

În film, ea se află în vacanţă în oraşul Salzburg, iar la hotelul în care este cazată întâlneşte un liftier a cărui jachetă o inspiră în crearea piesei vestimentare.

Într-o superbă secvenţă de vis, tânărul liftier interpretat de Pharrell este reîncarnarea împăratului Austriei, Franz Joseph I, iar Cara Delevingne este soţia sa, Elisabeta „Sisi”. Cuplul dansează un vals pe melodia mai sus menţionată. Pentru inspiraţie, Lagerfeld spune că i-a trimis lui Pharrell numeroase melodii vieneze. Despre Pharrell, acesta spune că „este un geniu. A fost foarte uşor şi plăcut să lucrez cu el. Este un adevărat profesionist.”

 

Chanel-Métiers-dArt-Paris-Salzburg-show1

Chanel-Métiers-dArt-Paris-Salzburg-show-20141

chanel-metiers-d-art-20141

chanel-metiers-d-art-2014-paris-salzburg-1

chanel-metiers-d-art-2014-15-paris-salzburg-looks-211

chanel-metiers-d-art-2014-15-paris-salzburg-looks1

Sursa: cosmopolitan.ro