MUZ FM

NEWS

Care a fost cel mai urmarit video de pe Youtube in 2015 (Video)

Noua senzatie a anului 2015 pe YouTube este o mica dansatoare in varsta de patru ani al carui nume este Heaven King, cunoscuta, de asemenea, si sub numele de „mini-Beyonce”.

Ea este vedeta celui mai vizionat video (videoclipurile artistilor nu au fost incluse) de pe YouTube al anului 2015, cu 116 de milioane de vizualizari, a anuntat, miercuri, serviciul video online american, noteaza agentia France Presse.

Heaven poate fi vazuta impreuna cu grupul ei coregrafic, in plin New York, cu piesa „Watch Me” a rapperului american Silento. Cele cinci fetite, toate imbracate in portocaliu si alb, danseaza in fata unei picturi murale pe strazile din Harlem.

Prin intermediul acestui videoclip de trei minute, copilul de patru ani a devenit o mica celebritate in SUA si are 171.000 fani pe contul sau Instagram.

Cel de-al doilea cel mai vizionat videoclip are „doar” 83 de milioane de vizualizari. Acesta este o reclama pentru jocul video „Clash of Clans” difuzat in timpul Super Bowl, finala campionatului de fotbal american, reclama in care apare si actorul Liam Neeson.

In pozitia a treia se afla actorul de comedie american Roman Atwood. Videoclipul sau „Crazy Plastic Ball” a fost vizualizat de peste 56 de milioane de ori.

Intre primii 10 clasati in topul vizualizarilor pe 2015 se mai numara Justin Bieber facand karaoke, precum si un politist care canta in masina.

YouTube, detinut de gigantul Google din anul 2006, considera intr-o postare pe blogul sau ca 2015 a fost un an important pentru companie, utilizatorii sai avand posibilitatea sa descopere cele mai indraznete dansuri, sa lanseze dezbateri despre diversitate si integrare si sa cante in playback, din masina sau de pe scena, in fata intregii lumi.

Sursa: ziare.com

Lasă un răspuns