MUZ FM

NEWS

Carla’s Dreams a lansat clipul pentru „Animal de Pradă” – VIDEO

Albumul Carla’s Dreams „Antiexemplu” continuă să genereze single-uri şi hituri, precum proaspăt lansatul „Animal de Pradă”. Piesa primeşte un videoclip vizualizer, o creaţie marca Roman Burlaca, pe care o puteţi urmări mai jos.


Videoclipul „Animal de Pradă” vine în completarea clipului „Formula Apei”, în care un personaj masculin era prins într-o cuşcă. Acum o protagonistă feminină îi ia locul în captivitate, ca o felină gata să sară pe prada sa. Carla’s Dreams a început excelent săptămâna, în doar 24 de ore lansând acest clip, dar şi colaborarea cu Delia „Inima”, cu propriul său material video.

Povestea creaţiei lui Roman Burlaca este simplă, un soi de striptease inversat. Tânăra se îmbracă într-un costum haios de pisică şi dansează mai mult comic decât senzual în acea cuşcă. Interacţionează prin semne şi ulterior prin dans cu un personaj îmbrăcat în costum de câine. Jocul de-a şoarecele şi pisica este o metaforă pentru eternul Yin şi Yang, femininul şi masculinul care se caută.

Nu ne-ar mira deloc ca la final de clip în spatele măştii de câine să fie chiar bărbatul din visualizerul „Formula Apei”. Luna noiembrie ne-a adus două colaborări dintre Delia şi Carla’s Dreams, pe piesele „Inima” şi „Fata lu’ tata”.

______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns