MUZ FM

NEWS

Carla’s Dreams a lansat „Frica”! Vezi clipul piesei ce are stofă de hit – VIDEO

Carla’s Dreams continuă lansările cu iz de hit, prin „Frica”, o melodie cu un videoclip fantomatic, regizat de Roman Burlaca. Un vizual întunecat despre gelozie şi aventuri la mulţi kilometri la oră.

La o lună după ce a dat lovitura cu melodia şi videoclipul „Beretta”, strângând peste 14 milioane de vizualizări, Carla’s revine cu „Frica”. Este povestea a doi îndrăgostiţi, care călătoresc în noapte într-un bolid de mare viteză. Cei doi sunt ispita întruchipată, deşi ea are pe cineva, pe altcineva. Un Cupidon întunecat îl leagă pe el la ochi şi îi inlanţuie pe cei doi într-un dans senzual, în acel automobil.

În vreme ce ei ajung pe bancheta din spate un alt el gelos sună insistent pe smartphone-ul personajului feminin. Carla’s Dreams cântă despre prăpastii, cădere şi luminile oraşului în care se scufundă. Înlănţuirea celor doi din automobil ajunge supranaturală, îndrăgostiţii regăsindu-se pe acoperişul maşinii, care se ciocneşte fatal de un obstacol invizibil.

Cei doi se sărută printre cioburi, într-un CGI bine realizat. La final timpul se dă înapoi şi totul a fost a fost doar un gând în mintea celui de la volan, o fantezie neîndeplinită. „Frica” este clasicul „ce-ar fi dacă” într-un worst case scenario în care o trădare egalează moartea.


Judecând după toate clipurile speciale realizate de Roman Burlaca pentru Carla’s Dreams până acum începem să întrezărim un lait motiv: cel al îndrăgostiţilor care se sărută, dar şi cel al trădării, apărute în clipuri precum „Până la Sânge”, „Eroina” sau „Dragostea din plic”.

_______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns