MUZ FM

NEWS

Casa de modă Ralph Lauren a lansat o colecţie de toamnă dedicată serialului „Friends”!!!

Casa de modă americană Ralph Lauren a colaborat cu producătorii serialului „Prietenii tăi/ Friends” cu scopul de a lansa o colecţie de toamnă pentru a celebra împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, pe 22 septembrie 1994.

Colecţia a rămas fidelă aspectelor clasice, personalizate ale mărcii, dar a adus şi elemente specifice anilor 1990.

Campania publicitară a cuprins şedinţe foto în locuri reprezentative pentru serial, precum cafeneaua Central Perk.

Elementele din colecţie, care amintesc de vestimentaţia lui Rachel Green, interpretată de actriţa Jennifer Aniston, valorează între 30 şi 3.000 de dolari.

Printre altele, colecţia cuprinde piese gri simple, un pulover tricotat, fuste cu imprimeuri animalice, pantaloni în carouri, amintind de moda anilor 1990.

Produsele rezultate în urma colaborării pot fi achiziţionate de pe pagina oficială a companiei Ralph Lauren şi din magazine. În plus, acestea vor fi vândute şi în lanţul de magazine de lux american Bloomingdale.

Pentru a marca aniversarea de 25 de ani de la premiera serialului, actorii din rolurile principale au au postat pe Instagram încă de joi seară aceeași imagine.

Courteney Cox, cea care a jucat rolul Monicăi Geller, a fost prima care a postat imaginea cu faimosul grup, mulțumindu-le în același timp fanilor din întreaga lume pentru sprijinul lor. „Sărbătorind o seară de joi acum 25 de ani. Mulțumesc tuturor fanilor loiali din întreaga lume. Cu siguranță ați fost acolo pentru noi! Îi iubesc pe acești oameni!@_schwim_ @lisakudrow @mleblanc #seriouslyjen? #youtoomathew #friends”.Ceilalţi actori au preluat și ei imaginea, repostând-o.

Scenarista Marta Kauffman, care a creat împreună cu producătorul David Crane serialul „Prietenii tăi/ Friends”, a declarat recent: „Nu vom face un serial de reuniune. Există două motive pentru asta. În primul rând, nu vom face o reuniune pentru că serialul este despre o perioadă din viaţă în care prietenii sunt familia ta. Când ai o familie, lucrul ăsta se schimbă. Celălalt motiv este că, orice am realiza, nu ar depăşi ceea ce am reuşit să facem în trecut”.

Cu toate acestea, pentru a marca împlinirea a 25 de ani de la premiera pe micile ecrane, producătorii serialului „Friends” vor proiecta 12 episoade în mai multe cinematografe din Statele Unite ale Americii

Potrivit celor de la Warner Bros., episoadele vor fi însoţite de scene inedite şi de interviuri exclusive cu vedetele.

Serialul „Prietenii tăi/ Friends” a fost difuzat de postul NBC timp de 10 sezoane, între 22 septembrie 1994 şi 6 mai 2004. Sitcomul prezintă aventurile amuzante ale membrilor unui grup de prieteni din Manhattan şi a fost o rampă de lansare pentru cei şase actori din distribuţia sa: Jennifer Aniston, Courtney Cox, Matthew Perry, Matt LeBlanc, Lisa Kudrow şi David Schwimmer.

 

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: mediafax.ro instagram.com, elle.ro.

 

Lasă un răspuns