MUZ FM

NEWS

Câteva filme pe care nu trebuie să le ratezi vara asta

Știm că singurele lucruri la care te mai poți gândi acum că se apropie vara sunt vacanțele și ieșirile cu prietenii, dar, între o escapadă la munte și una la mare, în mod sigur merge și un film simpatic. Iar dacă nu știi încă ce să alegi pentru vizitele tale la cinema, iată care sunt titlurile cu potențial din această vară.
1. Pirates of the Caribbean: Dead Men Tell No Tales


Jack Sparrow (Johnny Depp) se întoarce pentru o nouă aventură pe mare, iar de această dată este urmărit de cel mai aprig dușman al său, Căpitanul Salazar (Javier Bardem), care le-a pus gând rău lui și tuturor piraților. În încercarea de a scăpa de acesta, Jack se aliază cu Henry (Brenton Thwaites), un marinar tânăr din Flota Navală Regală şi cu Carina Smyth (Kaya Scodelario), o specialistă în astronomie. Singura lor scăpare este legendarul Trident al lui Poseidon, așa că cei trei pornesc în căutarea lui, trecând printr-o mulțime de provocări.

2. Wonder Woman


Nu am mai văzut un film în prim planul căruia se află o supereroină din 2005 încoace, când Marvel a lansat Elektra, cu Jennifer Garner în rolul principal. 12 ani mai târziu, DC Comics le dă răspunsul celor de la Marvel și ne propune Wonder Woman, în regia lui Patty Jenkins. După ce află că lumea este în pragul unui război, Diana Prince, o neînfricată prințesă din Amazon, hotărăște să își folosească puterile pentru a proteja omenirea.

3. Rough Night


Ce se întâmplă când Scarlett Johansson, Kate McKinnon, Jillian Bell, Ilana Glazer și Zoë Kravitz pun la cale o petrecere a burlăcițelor? Hmm, răspunsul corect e că… cineva sfârșește prin a fi mort la finalul serii, în cazul de față, stripperul pe care acestea îl angajează pentru un party de pomină și de care fac tot posibilul să se descotorosească înainte să fie prinse.
4. Transformers: The Last Knight

Cea de-a cincea parte a celebrei francize urmărește o confruntare explozivă între oameni, pe de o parte, și Transformers, pe de altă parte. Secrete și legende din trecut încep să iasă la iveală pe măsură ce haosul cuprinde lumea întreagă. Din distribuție fac parte Mark Wahlberg, Laura Haddock, Stanley Tucci și Anthony Hopkins.

5. Despicable Me 3


Și ție ți-a fost dor de simpaticul, dar morocănosul Gru (vocea lui Steve Carell) și de armata sa de minioni, nu-i așa? Ei bine, în această vară, Gru revine pe marile ecrane și se reîntâlnește cu Dru (tot vocea lui Steve Carell), fratele său geamăn, un personaj diabolic și extrem de bogat, care vrea să plănuiască un jaf de proporții.
6. Spider-Man: Homecoming

După Tobey Maguire şi Andrew Garfield, iată că este rândul lui Tom Holland să intre în Universul Marvel și în pielea lui Peter Parker/Spider-Man într-un film despre debutul lui în complicata lume a supereroilor. De această dată, Peter nu este singur și asta pentru că mentorul său, Tony Stark/Iron Man (Robert Downey Jr.) îi este alături la fiecare pas, pregătindu-l pentru marile confruntări care vor urma pentru el.

7. War for the Planet of the Apes


Da, vara aceasta urmează și cea mai importantă confruntare din seria Planet of the Apes. Caesar (Andy Serkis) și armata sa de primate evoluate genetic încep un război împotriva oamenilor conduși de Colonel (Woody Harrelson). Cine va câștiga, la final, bătălia dintre specii? În mâinile cui rămâne viitorul planetei? Rămâne să aflăm pe 14 iulie.

8. Valerian and the City of a Thousand Planets

Probabil ai văzut trailerul de la Valerian and the City of a Thousand Planets, așa că știi deja că aproape toată lumea va merge la film să le vadă pe Rihanna și Cara Delevingne în cea mai nouă producție a regizorului Luc Besson (The Fifth Element, Lucy). Pelicula urmărește povestea ofițerului Valerian (Dane DeHaan) și a partenerei sale, Laureline (Cara Delevingne), care sunt protagoniștii celor mai ciudate misiuni intergalactice. Deși Valerian își dorește ca relația lor să fie mai mult decât una profesională, tânăra îl respinge constant, fiind hotărâtă să își respecte principiile până la capăt.

8. Neruda


I-ai citit poeziile și în mod sigur ai aflat câte ceva și despre viața lui. Neruda, cel mai nou film al lui Pablo Larraín, regizorul peliculei Jackie, este o biografie neconvențională inspirată de povestea reală a poetului premiat cu Nobel, Pablo Neruda, persecutat de regimul comunist al lui Gabriel González Videla, după ce l-a criticat public, în 1948.

Sursa: alistmagazine.ro

Lasă un răspuns