MUZ FM

NEWS

Ce i-a trimis prin posta Britney Spears DUCESEI de CAMBRIDGE, KATE MIDDLETON

Britney Spears a călcat pe urmele multor vedete de peste Ocean şi a lansat o colecţie de lenjerie intimă. Însă blondina are planuri mari cu obiectele pe care le pune în vânzare brandul ei… Ar vrea ca produsele să ajungă şi la Casa Regală a Marii Britanii. Tocmai de aceea, cântăreaţa i-a trimis chiloţi şi sutiene ducesei de Cambridge, Kate Middleton.

După ce la jumătatea lunii septembrie a lansat o colecţie de lenjerie intimă, Britney Spears s-a gândit să treacă graniţele Americii cu produsele ei, până în Marea Britanie. Şi nu oriunde, ci chiar la Casa Regală.
Se pare că blondina ar vrea ca ducesa de Cambridge, Kate Middelton, să îi devină clientă, iar pentru asta, faţa regală trebuie să afle de marfa ei. Aşa că solista i-a făcut un pachet soţiei lui William, în care a pus chiloţi şi sutiene din fiecare gamă comercializată de ea, şi i l-a trimis acesteia prin poştă.
Britney chiar şi-ar dori să şi vadă cum îi vin obiectele de lenjerie lui Kate. Aş fi încântată să o văd pe Kate în lenjeria intimă creată de mine. Ar fi splendid. Îi trimit toată colecţia, pentru a avea de unde să aleagă”, a declarat Britney, conform mirror.co.uk.