MUZ FM

NEWS

Ce îi interzice Beyoncé fiicei sale, Blue Ivy?

Beyonce nu îi permite fiicei sale, Blue Ivy, în vârstă de doi ani, să consume zahăr şi alimente procesate, pentru că doreşte ca micuţa să aibă un stil de viaţă sănătos, informează Mediafax.

„Se asigură că Blue mănâncă numai alimente sănătoasel nu mănâncă zahăr alb decât dacă este vorba de o aniversare sau o ocazie specială”, a declarat o sursă apropiată lui Beyonce.

Ca gustare, Beyonce îi oferă fetiţei felii de fructe.

„Alimentele procesate nu sunt permise în familia lor”, a mai declarat sursa pentru revista Us Weekly.

În decembrie anul trecut, Beyonce şi soţul său, rapperul Jay-Z, au adoptat o dietă alimentară vegetariană timp de 22 de zile, pe care au întrerupt-o de Crăciun.

Explicând această provocare, Jay-Z a scris pe blogul său: „Totul a început în urmă cu câteva luni, când un bun prieten m-a provocat să mănânc un mic dejun pe bază de vegetale în fiecare zi. A fost surprinzător de uşor faţă de ce mă aşteptam…”.

„Nu ştiu ce se va întâmpla după Crăciun. Semi-vegetarian sau total vegetarian? Sau doar o provocare spirituală şi fizică. Vom vedea…”, a mai scris acesta.

Beyoncé este una dintre cântăreţele recompensate cu cele mai multe premii Grammy, primind 16 astfel de trofee – trei ca membră a grupului Destiny’s Child şi alte 13 în calitate de artistă solo. Beyonce a jucat şi în filme, precum „Austin Powers – Goldmember” (2002), „Pantera roz” (2006), „Dreamgirls” (2006) şi „Cadillac Records” (2008).

Jay-Z, pe numele adevărat Shawn Carter, s-a lansat ca rapper, devenind unul dintre cei mai importanţi producători în industria muzicii hip-hop.

Din 2008 este căsătorit cu Beyoncé, iar împreună au o fiică pe nume Blue Ivy. Împreună formează cel mai bogat cuplu din industria muzicală, cu o avere estimată de peste 750de milioane de dolari.

Sursa: One.ro