MUZ FM

NEWS

Ce nu ştiai despre Sia

Artista care se ascunde mereu după o perucă și o fundă uriașă e depresivă și are trac de scenă, urăște celebritatea și a suferit mult înainte să devină cunoscută.

 

Uite 13 chestii pe care probabil nu le știai despre Sia:

1. E născută pe 18 decembrie 1975, iar numele ei complet este Sia Kate Isobelle Furler.

2. Face parte dintr-o familie de muzicieni: mama, tatăl și cei doi unchi au foat compozitori și cântăreți.

3. În 2010 a făcut o depresie severă, pentru că și-a pierdut tatăl alcoolic. De atunci a devenit din ce în ce mai introvertită și a început să se ascundă de oameni. Inclusiv faptul că își acoperă fața atunci când cântă are legătură cu depresia.

4. A fost dependentă de droguri și de alcool.

5. A primit provocarea de a compune o piesă pe loc. În 18 minute a scris muzica și versurile pentru ”Chandelier”. În două săptămâni, piesa era pe toate radiourile și pe locul 3 în topul Billboard.

6. După ”Chandelier” vine ”Elastic Heart”, care spune povestea ei și a tatălui ei, pe care nu a putut să-l salveze de la moarte.

7. Hitul ”Titanium” l-a compus pentru David Guetta, iar vocea feminină trebuia să fie a lui Mary J. Blige. Sia a dat o probă de voce, iar lui Guetta i-a plăcut atât de mult, încât a lansat melodia fără să-i spună.

8. Piesa ”Kill and Run” face parte de pe coloana sonoră a filmului ”The Great Gatsby”.

9. A compus pentru cei mai mari artiști din lume: Jessie J, Celine Dion, Eminem, Christina Aguilera, Beyoncé, Katy Perry, Jennifer Lopez, Shakira, David Guetta, Rita Ora și lista e lungă.

10. În 1997 a apărut în serialul australian ”Home and Away”.

11. Suferă de boala Basedow-Graves, o afecțiune a glandei tiroide.

12. E bisexuală. A recunoscut într-un interviu că a avut relații și cu femei.

13. E vegană, nu consumă carne sau produse de proveniență animală. Stă departe de haine și accesorii făcute din blană sau piele de animal.

 

Lasă un răspuns