MUZ FM

NEWS

Ce s-a întâmplat cu celebrul posterior a lui J.Lo.?

Posteriorul ei nu numai că a ajutat-o să evolueze în showbiz, ci a devenit o adevărată „marca” J.Lo. Deşi se declară mândră de el şi de formele care au consacrat-o însă, faptele divei latino sunt opuse vorbelor pe care le spune în presă.
„Nu e nimic în neregulă cu forma corpului meu!”, declară sus şi tare J.Lo pe coperta celui mai recent număr al revistei „Cosmopolitan for latinas”, publicaţie căreia i-a şi oferit un interviu despre obstacolele pe care le-a întâlnit în showbiz din cauza faptului că nu are un trup perfect.
În interviul acordat, Jennifer susţine că i s-a spus adesea că dacă nu slăbeşte, nu va avea succes în muzică şi în industria divertismentului, avertismente pe care nu le-a luat în seamă.
Susţinând că îşi iubeşte corpul aşa cum e şi că în Bronx, cartierul în care a crescut, toate femeile arătau aţa, Lopez se contrazice însa.
Pe coperta revistei, Jennifer are coapsele vizibil subţiate şi posteriorul micşorat, semn ca ţine totuşi cont de standardele de frumuseţe de la Hollywood şi se străduieşte să arate ca un model măcar în pictoriale.

Lasă un răspuns