MUZ FM

NEWS

Cel mai sexy bărbat din 2013!

Henry Cavill, bărbatul cu trupul perfect şi zâmbet angelic, care îl interpretează pe Superman în „Man of Steel: Eroul”, a fost desemnat cel mai sexy bărbat al anului 2013 de editorii revistei britanice Glamour.
Actorul britanic, în vârstă de 30 de ani, l-a detronat astfel pe Robert Pattinson, care a ocupat primul loc în top patru ani consecutiv, iar acum se situează pe poziţia secundă.

Henry Cavill a devenit un idol al femeilor din toată lumea graţie rolului lui Clark Kent/ Kal-El din ultimul filmSuperman, Man of Steel. Deşi în ultima perioadă articolele despre frumosul actor au apărut peste tot pe internet – chiar şi noi am scris despre programul său de antrenamente pentru un abdomen de fier -, există încă unele lucruri mai puţin cunoscute despre actorul britanic.
De exemplu, Henry ar fi putut fi iubitul lui Kristen Stewart: starul a fost foarte aproape de a obţine rolul lui Edward Cullen în pelicula Twilight, rol pe care l-a pierdut însă în favoarea lui Robert Pattinson.

Era să rateze şi rolul din Man of Steel, din cauza că se juca World of Warcraft, atunci când regizorul l-a sunat pentru a-i confirma că a fost ales pentru a-l juca pe Kal-El în peliculă, însă tocmai atunci se afla în mijlocul unei faze foarte importante şi nu avea cum să pună pauză.

Oare tot din cauza jocului intens Henry a ratat un alt rol important, cel de James Bond, în Casino Royale, rol ce i-a revenit lui Daniel Craig într-un final?

Britanicul a fost la un pas să fie Superman şi în 2006, însă a fost înlăturat de către regizorul Bryan Singer. Deşi a fost dezamăgit la momentul respectiv, Hery a declarat pentru Huffington Post că până la urmă a fost un lucru bun, deoarece acum a putut interpreat acest rol mult mai bine, graţie experienţei acumulate în ultimii ani.