MUZ FM

NEWS

Cele mai frumoase filme de Crăciun care te fac să simți magia sărbătorilor

Deși au mai rămas câteva săptămâni până când ne vom putea bucura de sărbătorile de iarnă, niciodată nu e prea devreme să intrăm în spiritul Crăciunului. Mai jos găseşti o listă cu pelicule cu și despre cea mai frumoasă sărbătoare din an.

It’s a Wonderful Life


Deși la început It’s a Wonderful Life nu a fost un hit, în timp s-a transformat în unul dintre cele mai apreciate filme de Crăciun din toată lumea.

Home Alone


Indiferent de câte ori l-ai vizionat, Home Alone rămâne o peliculă clasică, perfectă pentru cei care vor să simtă magia sărbătorilor.Comedia îl are în centrul atenției pe Kevin, care, în perioada Crăciunului, este uitat acasă de părinți, familia sa plecând în vacanță. Dacă la început Kevin este cât se poate de fericit că nu este are aproape pe rude, copilul începe destul de repede să le ducă lipsa. Mai mult, doi hoți care au pus ochii pe casa în care locuiește băiatul au în plan să de-a spargerea chiar în noaptea de Ajun.

The Polar Express

The Polar Express este unul dintre filmele de Crăciun pe care trebuie să le vezi cel puțin o dată. Animația spune povestea unui băiat care acceptă să plece într-o călătorie magică la Polul Nord, cu trenul Polar Express. Călătoria sa îl învață despre curaj, prieteni și despre spiritul Crăciunului. Filmul este perfect atât pentru cei mari, cât și pentru cei mici, așa că poți să te bucuri de el împreună cu familia.

A Christmas Story

A Christmas Story este o comedie simpatică numai bună de urmărit pe timpul unei seri friguroase de iarnă. În centrul atenției îl avem pe Ralphie, un băiețel de 9 ani care știe exact ce vrea să primească de Crăciun: un pistol de jucărie. Din păcate, părinții nu par prea încântați de idee, așa că Ralphie încearcă să-i convingă pe toată lumea, inclusiv pe Moș Crăciun, că ideea lui este cât se poate de bună.

Miracle on the 34th Street


Miracle on the 34th Street este un film care trebuie neapărat să se regăsească pe lista ta de pelicule de văzut de sărbători.

Elf


Simpatica comedie Elf cu siguranță o să-ți pună zâmbetul pe buze. Pe vremea când era doar un bebeluș, Buddy a ajuns la Polul Nord, unde a fost crescut în rândul elfilor care lucrează pentru Moș Crăciun. Deși este fericit aici, ajuns adult, Buddy călătorește la New York ca să-și cunoască tatăl natural. Părintele său este Walter Hobbs un om de afaceri ursuz, pentru care spiritul sărbătorilor nu există. Cei doi încearcă să aibă o relație, iar rezultatul este cât se poate de amuzant.

Ție care dintre aceste filme de Crăciun îți place mai mult?

 _____________________________________________________________________________________________________________________________Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa: upfit.one

Lasă un răspuns