MUZ FM

NEWS

Cele mai frumoase locuri din lume unde poţi face poze incredibile [FOTO]

Știm că nu pleci în vacanță ca să faci poze, dar știm și că odată ajuns în destinația aleasă nu te poți abține să fotografiezi impresionantele împrejurimi. Dacă totuși dorești să rămâi și cu câteva instantanee superbe pe lângă amintirile minunate cu care pleci acasă, noi avem destinațiile perfecte pentru tine. Iată care sunt cele mai frumoase locuri din lume în care să faci poze frumoase:

Insula Sicilia din Italia

Toată Italia e extrem de fotogenică: de la Roma la Veneția, de la Napoli la Milano, dar, una dintre cele mai frumoase regiuni din Italia este cu siguranță Sicilia. Cea mai mare insulă din Marea Mediterana îți oferă multe frumuseți de vizitat și… fotografiat. Imaginează-ți că ești în Sicilia: stând pe malul mării, cu rămășițe arhitecturale din vremuri demult apuse în spate și soare și valuri în față, nu poți decât să simți că ești în unul dintre cele mai frumoase locuri din lume.

Turnul Burj Khalifa din Dubai

Toată lumea știe cât este de frumos este Dubaiul, cu aspectul grandios și senzația de lux pe care o transmite. Clădirea Burj Khalifa din Dubai este cea care a bătut recordul pentru cel mai mare turn din lume și cea mai înaltă clădire din lume. La înălțimea de 828 metri poți avea parte de unul dintre cele mai frumoase peisaje din Dubai. Fă-ți un selfie, fotografii panoramice sau chiar fotografii cu apusul!

Istanbul, Turcia

Istanbul este cea mai mare concentrare urbană din Turcia și singurul megapolis din lume întins pe două continente! Cea mai mare aglomerare umană a Europei, Istanbul locul care se mai numește și poarta dintre Vest și Est. Colorat, plin de viață, o forfotă continuă de inspirație orientală, Istanbul e locul în care poți fotografia atât obiective turistice de importanță istorică, cât și modă, străduțele aglomerate, graffitti, piețe de condimente sau materiale textile și desigur… pulsul orașului.

Central Park din New York

Cel mai faimos parc din lume este, cu siguranță, Central Park din New York. Fie că ai auzit de frumusețea sa, fie că știi că toți cei peste 800 de hectare ale parcului sunt destinate relaxării sau știi că e cel mai filmat loc din lume, o informație despre Central Park cu siguranță a ajuns la tine și te-a impresionat. Vizitează și tu această oază de verdeață din mijlocul celui mai populat oraș din America!

Blue Lagoon Spa din Islanda

Te-ai trezit cu poftă de… spa? Cel mai vizitat și mai impresionant spa din lume îl găsești în Islanda. Blue Lagoon e un excelent centru spa/medical, cu numeroase certificări și recomandări ale specialiștilor. Săpat în lavă întărită a Islandei, spa-ul practic îți permite să te scalzi în ape încălzite de lava vulcanilor. În fotografii te vei bucura de contrastul dat de bazinele de acolo și de oamenii în costum de baie înconjurate de munți înzăpeziți.

Havana din Cuba


În Havana arhitectura europeană este cea ce predomină străzile acestui oraș. Un loc în care pare că timpul a stat în loc și atât zona, cât și oamenii, păstrează naturalețea de altă dată, Havana este o destinație fotogenică, luminoasă, specială. Mașinile vintage se găsesc la tot pasul, Havana fiind locul în care e probabil mai greu să găsești o mașină din cele mai noi generații. Pierde-te pe străduțe, vizitează piețele și piatetele, muzeele și fă cele mai colorate fotografii de vacanță!

Tu unde alegi să îţi faci poze? 🙂

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: turistcenter.ro

 

 

Lasă un răspuns