MUZ FM

NEWS

Céline Dion a lansat 3 piese şi pregăteşte un album dedicat regretatului ei soţ!

Céline Dion a lansat trei piese noi: “Courage,” “Lying Down” şi “Imperfections”. Cele trei piese vor face parte de pe albumul pe care artista îl va lansa curând și care se numește “Courage”.

Albumul va fi lansat pe data de 15 noiembrie pe Sony Music Entertainment Canada/Columbia, acesta fiind primul său album în limba engleză din ultimii șase ani. Cele trei piese lansate vin în întâmpinarea unui alt single,  “Flying On My Own”, pe care aceasta l-a dezvăluit zilele trecute.

În ultimii ani au apărut numeroase zvonuri despre o posibilă nouă relației a lui Céline Dion, însă artista a dezvăluit în cadrul emisiunii că nu este pregătită să fie cu o altă persoană, după moartea soțului ei, René Angélil, deși recunoaște îi este dor să fie îmbrățișată.

„„Courage” reprezintă întreaga pierdere a soțului meu, a managerului, a tatălui copiiilor mei și găsirea puterii de a merge mai departe pentru că asta mi-am dorit, a spus artista în cadrul emisiunii Today.

Céline Dion l-a cunoscut pe René Angélil când avea doar 12 ani, iar el avea 38. Fratele ei i-a trimis lui René, producător muzical și manager, un demo cu Céline în timp ce cânta, iar relația lor a început atunci când ea avea 19 ani, iar René avea 45. Cei doi s-au căsători în 1994 și au avut trei copii împreună. René a fost diagnosticat cu cancer la gât în 1999, însă atunci s-a vindecat. În 2013 René s-a operat din nou de cancer, însă a murit în ianuarie 2016.

Céline Dion a vorbit și despre turneul în care va porni în Statele Unite și Canada pentru promovarea noului album, acesta fiind primul ei mare proiect din ultimii ani.

 

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro, myzutv.ro

Lasă un răspuns