MUZ FM

NEWS

Celine Dion a luat o decizie grea: da fanilor o veste trista

Cantareata Celine Dion, in varsta de 46 de ani, a facut un anunt trist, miercuri, ea transmitand fanilor ca ia o pauza in cariera pe termen nedefinit.

Artista avea contract cu un cazinou in Las Vegas si urma sa plece intr-un turneu in Asia. Si-a amanat toate angajamentele pentru a fi alaturi de sotul ei, Rene Angelil, bolnav de cancer, informeaza ContactMusic.

Rene Angelil a suferit o operatie in decembrie 2013, pentru a-i fi eliminata o tumoare canceroasa din gat. Interventia a fost dificila, stresanta atat pentru pacient, cat si pentru Celine, care a incercat ca in paralel sa continue reprezentatiile. A decis, in final, ca nu le poate face pe toate, asa ca a facut miercuri anuntul.

„Vreau sa imi dedic fiecare gram de putere si energie pe care le am insanatosirii sotului meu. Ca sa fac asta, e important pentru mine sa-mi dedic timpul lui si copiilor. Vreau sa cer iertare tuturor fanilor mei, de peste tot, si le multumesc mult pentru iubire si sprijin”, a transmis vedeta miercuri.

In ultima vreme Celine a avut si probleme de sanatate, niste inflamatii ale muschilor gatului, care au facut ca din 29 iulie sa nu mai poata urca pe scena.