MUZ FM

NEWS

Celine Dion are o cameră dedicată în întregime pantofilor!!!

Celine Dion are o pasiune, transformată în obsesie, pentru încălțăminte.

Într-un episod recent din Carpool Karaoke, James Corden a întrebat-o pe Celine Dion despre obsesia ei pentru pantofi. Într-un interviu cu WWD, Celine a recunoscut că deține 10.000 de perechi de pantofi la care nu poate renunța, având o legătură personală cu fiecare pereche în parte. Fiind provocată să renunţe la o pereche de pantofi pentru a-i dărui, aceasta a recunoscut că i-a fost extrem de greu. „Nu pot renunța la nimic, pentru că fiecare piesă pe care o cumpăr mă aduce unde sunt în această seară. Sunt parte din fiecare pas pe care îl fac, și am un atașament față de ei. Puteți spune că este o nebunie. Păstrez totul și continui să cumpăr un spațiu mai mare.”

De asemenea, artista a admis că înainte să aibă această magazie imensă în Vegas, a instalat un dulap digital în casa din Florida. Pantofii erau organizați după culoare și selectați printr-o serie de butoane. „Toți erau așezați după culori, deci apăsam pe un buton și apăreau în fața mea”, i-a spus Celine lui James Corden. De când s-a mutat la Caesar’s Palace, Celine Dion și-a adus în Vegas și colecția impresionantă de încălțăminte, cumpărând special un depozit ca totul să rămână intact. Artista a recunoscut că dragostea pe care o are pentru modă a ajutat-o foarte mult să se descurce și cu moartea soțului ei, Rene Angelil.

Celine a vorbit cu ELLE USA la începutul lunii iunie despre cât de mult iubește moda: „Pentru mine, moda este artă. Este un mod de a te exprima. Când mă îmbrac cu ceva, mă joc. Nu mă iau prea în serios. Împrumut un personaj. Dar să fiu considerată un fashion icon? Nu știu, trăiesc fiecare zi pe rând, dau tot ce am mai bun, mă simt așa cum vreau să mă simt. Acesta este cel mai important lucru.’

_______________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns