MUZ FM

NEWS

Celine Dion demonstrează încă o dată de ce este un fashion icon [FOTO/VIDEO]

Regulile de modă sunt menite a fi încălcate, iar Céline Dion este cu siguranță o vedetă care adoră să experimenteze cu stilul său.

Nu toate celebritățile își asumă riscuri atunci când vine vorba despre stil și alegerile vestimentare. La polul opus se află nimeni alta decât celebra cântăreață Céline Dion.

Vedeta în vârstă de 51 de ani a demonstrat încă o dată de ce merită tilul de style icon după ce a fost fotografiată în weekend în timp ce părăsea hotelul ei din New York, purtând o fabuloasă ținută roz.

Chiar dacă nuanța a fost cea care a atras pentru prima dată atenția – căci, da, Céline Dion a preferat o ținută complet roz, inclusiv la capitolul accesorii – aspectul care a scos ținuta din anonimat a fost decizia cântăreței de a purta deasupra pantalonilor o fustă plisată.

Ținuta purtată de cântăreață poartă semnătura designerului Peter Do, iar la capitolul accesorii, Dion a preferat o curea subțire argintie, geantă roz, ochelari de soare Kate Young for Tura și pantofi stiletto.

Săptămâna trecută cântăreața a fost protagonista unui moment inedit, când și-a oprit mașina ca să asculte o fană cântând. Momentul a fost surprins pe telefoane de trecătorii entuziasmați de gestul amabil al cântăreței.

Persoana pentru care Celine Dion și-a oprit mașina este o tânără cântăreață aspirantă (și life coach) pe nume Freida Solomon, iar ea i-a cântat lui Dion piesa I Surrender, balada de dragoste compusă de Louis Biancaniello și Sam Watters pentru Dion. Melodia a fost lansată pe al șaptelea album de studio în limba engleză al artistei, A New Day Has Come.

Postarea filmulețului care o arată pe Celine Dion oprindu-și mașina, de pe contul tinerei fane, a devenit deja virală, mai cu seamă că, la finalul cântecului, Dion a și salutat efortul tinerei, întinzând mâna din mașină și atingând pumnul acesteia cu propriul pumn, un gest de-a dreptul curajos în aceste vremuri în care atingerea directă este evitată de toată lumea sau urmată imediat de dezinfectarea mâinilor. Celine Dion i-a și spus fanei curajoase: „Îți mulțumesc foarte mult pentru asta.”

________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
________________________________________________________________

sursa: elle.ro

Lasă un răspuns