MUZ FM

NEWS

Charli XCX are noutăţi bune pentru fani! Află ce pregăteşte tânăra artista – VIDEO

Charli XCX va lansa cel de al doilea mixtape, care cuprinde piese în colaborare cu o listă impresionantă de artiști. Vă invităm să aflați mai multe detalii în articolul de mai jos.

Charli XCX pregătește un nou mixtape, „POP 2”, care va fi gata în curând. Prima piesă de pe materialul discografic este „Out of my head”, în colaborare cu Tove Lo și ALMA.

Invitată la BBC Radio 1, artista a oferit mai multe detalii despre noul mixtape și colaborările neașteptate de pe acesta. Printre artiștii care au înregistrat piese cu Charli XCX se numără MØ, Mykki Blanco, Brooke Candy, Caroline Polachek, Cupcakke, Pabllo Vittar, Jay Park, Kim Petras, Dorian Electra sauTommy Cash.

În vara lui 2017, artista a lansat piesa Boys, însoțită de un videoclip în care apar Joe Jonas, Mac DeMarco, Dan Smith din trupa Bastille, Brendan Urie (Panic at the Disco), Jack Antonoff (Bleachers), Joey Bada$$, Diplo sau Stormzy.

„Number 1 Angel” este mixtape-ul lansat în același an, iar Charli XCX a declarat unui post de radio că piesele au fost create fără să știe cei de la Atlantic Records, casa de discuri a artistei.

„Normal că devine frustrant. Dar știi… cred că așa se întâmplă lucrurile acum, nu știu ce să zic. Oricum, atâta timp cât casa de discuri își bate capul cu toate lucrurile astea, eu pot să fiu în studio, ceea ce îmi place să fac cel mai mult.” a spus Charli XCX.

___________________________________________________________________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.


Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns