MUZ FM

NEWS

Charlize Theron, în tandrețuri cu un bărbat misterios! L-a uitat pe Sean Penn!

Charlize Theron se pare că a trecut, în sfârșit, peste despărțirea de Sean Penn. Aceasta a fost surprinsă recent de paparazzi în compania unul alt bărbat.

Superba actriță, însoțită de fiica ei adoptivă, August, a fost fotografiată în Hollywood, California, în timp ce a ieșit în oraș alături de un brunet misterios. Cei doi s-au strâns în brațe și s-au pupat, părând extrem de apropiați, întrucât bărbatul părea foarte familiarizat și cu fiica actriței, pe care a pupat-o și a gâdilat-o, făcând-o să zâmbească. Charlize și partenerul ei au luat și prânzul împreună, iar actrița a fost toată doar un zâmbet.

Exclusive... 51984099 Actress Charlize Theron and her daughter August spotted out for lunch with a mystery man in Hollywood, California on February 29, 2016. Charlize laughed and joke with the man as they made their way to the valet, she then gave him a big hug and kiss on the cheek before the man gave August a kiss goodbye. FameFlynet, Inc - Beverly Hills, CA, USA - +1 (310) 505-9876
Charlize Theron este câştigătoarea unui premiu Oscar pentru rolul din filmul „Monstrul” (2004) şi mai are în palmares roluri precum cele din „Cu capul in nori” (2004), „Eu, Peter Sellers” (2004), „Aeon Flux” (2005) şi „Hancock” (2009).

Actriţa a jucat alături de Viggo Mortensen şi în „The Road”, o dramă SF regizată de John Hillcoat, şi a putut fi văzută recent pe marile ecrane în comedia romantică „Young Adult” (2011).

Sursa: libertatea.ro

Lasă un răspuns