MUZ FM

NEWS

Cher a donat mii de sticle cu apă potabilă pentru locuitorii unui oraş american

Cântăreaţa şi actriţa Cher a donat peste 180.000 de sticle cu apă potabilă pentru locuitorii oraşului american Flint, care se confruntă cu o criză a contaminării acesteia, informează billboard.com.

Sticlele cu apă vor fi transportate începând de luni, potrivit unei declaraţii făcute de Cher sâmbătă. „Este o tragedie de dimensiuni cutremurătoare ceea ce se întâmplă în mijlocul ţării noastre”, a spus aceasta.

Cei aproximativ 100.000 de locuitori ai oraşului din statul Michigan nu au mai avut apă potabilă din 2014, când oficialii au decis să preia apa din râul Flint, ca măsură de scăderea a costurilor. În plus, apa nu a fost tratată corespunzător, acest lucru ducând la prezenţa unor metale în compoziţia sa.

Cher a apelat la prietenul său Brad Horwitz, unul dintre investitorii companiei Icelandic Glacial, care a sprijinit donaţia vedetei, alături de alte firme ce îmbuteliază apă.

În vârstă de 69 de ani, Cher a debutat în anii ’60, în duet cu soţul său Sonny, cunoscând succesul cu hitul „I Got You Babe”. Cariera solo i-a adus celebritatea mondială, cu peste 100 de milioane de albume vândute în toată lumea.

Câştigătoare a numeroase premii prestigioase, inclusiv Grammy şi Oscar (cea mai bună actriţă în rol principal, pentru filmul „Visătorii/ Moonstruck”, 1988), Cher a fost o prezenţă constantă în fruntea topurilor muzicale internaţionale. Printre cele mai cunoscute piese ale sale se numără „If I Could Turn Back Time”, „The Shoop Shoop Song (It’s In His Kiss)” şi „Believe”.

sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns