MUZ FM

NEWS

Cher, din nou in topuri!

Fanii lui Cher au aşteptat mai bine de 12 ani pentru ca artista să revină pe scenă. Iată că legendara cântăreaţă, în vârstă de 67 de ani, a lansat o nouă piesă, „Woman’s World“, însoţită de un videoclip. În ciuda vârstei înaintate, Cher nu şi-a pierdut farmecul feminin, iar pasiunea pentru peruci este evidenţiată printr-o înşiruire de diverse astfel de accesorii, scrie „Daily Mail“.
Ani la rândul, presa a scris despre pasiunea artistei pentru peruci, pasiune evidenţiată în noul clip al cântăreţei. A purtat un astfel de accesoriu realizat din fâşii de ziare, o altă perucă, roşie, se aseamănă cu o coafură în stilul anilor ’70, iar o a treia perucă folosită este colorată în alb şi negru. Videoclipul, în ritmuri moderne dance, o portretizează pe Cher alături de o varietate de femei de diferite rase, vârste şi înfăţişări, totul pentru a detalia tema emancipării femeii. Aceasta este prima melodie promovată de artistă de pe viitorul său album, „Closer To The Truth“, ce va fi lansat pe 24 septembrie, primul după o perioadă de 12 ani de absenţă de pe scena muzicală. Piesa este deja considerată un imn dedicat femeilor. Ultimul album lansat, în 2001, a fost „Living Proof“.
Numai timpul va putea dovedi succesul acestei ultime piese, în timp ce hitul „Believe“ s-a vândut, doar în Marea Britanie, în peste 1,7 milioane de copii până acum. „Woman’s World“ a intrat, deja, în topul Billboard, pe locul 1 la secţiunea Dance/Club Play. Cel mai nou videoclip al cântăreţei vine la o săptămână după ce piesa „The Greatest Thing“, scrisă în colaborare cu Lady Gaga, „a scăpat“ pe internet.(video)

Lasă un răspuns