MUZ FM

NEWS

Chris Brown, arestat şi eliberat din închisoare.

Cântăreţul american Chris Brown, acuzat de viol de o tânără în vârstă de 24 de ani, a fost arestat luni, 21 ianuatie, la Paris, potrivit unei surse din poliţia franceză, informează Reuters.

Artistul ar fi cunoscut-o pe presupusa victimă într-un club de noapte şi ar fi convins-o să îl însoţească în camera de hotel, împreună cu mai multe femei. Tânăra spune că a fost violată după ce a rămas singură cu rapperul. De ea ar fi abuzat şi un prieten al lui Chris Brown, precum şi garda de corp a rapperului. Fapta ar fi avut loc într-un hotel de lux din Paris.

Procuratura din Paris a anunţat, că rapperul şi ceilalţi doi suspecţi, au fost arestaţi sub suspiciunea de viol şi infracţiuni legate de consumul de droguri.

Marţi seara, Chris Brown a fost eliberat din închisoare şi a primit permisiunea de a părăsi Franţa, dar ancheta este încă în desfăşurare. Dacă va fi găsit vinovat, Brown, în vârstă de 29 de ani, riscă o pedeapsă de până la 15 ani de închisoare, potrivit legislaţiei franceze.

Pe contul său de pe reţeaua de socializare Instagram, Chris Brown a publicat un mesaj: „Vreau să fie perfect clar… Este fals. Este o dovadă de lipsă de respect la adresa fiicei şi familiei mele şi (fapta de care este acuzat , n.r.) este împotriva caracterului meu”.

Aceasta nu este prima dată când Chris Brown este acuzat de viol. În mai 2018, acesta a fost dat în judecată de o femeie care a spus că a fost violată de cântăreţ în februarie 2017.

Brown a avut în ultimii ani mai multe probleme cu justiţia. În 2009 a fost condamnat pentru că a bătut-o pe cântăreaţa Rihanna, pe atunci iubita lui, cu puţin timp înainte de gala Grammy din acel an. În 2016, a fost arestat şi pus sub acuzare pentru atac cu armă letală.

Chris Brown a vândut peste 30 de milioane de albume şi 75 de milioane de single-uri la nivel mondial şi a câştigat, de-a lungul carierei, mai multe premii, inclusiv 14 BET Awards şi cinci Billboard Music Awards.

Sursa: mediafax.ro

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

 

 

 

 

Lasă un răspuns