MUZ FM

NEWS

Chris Brown: Sunt doar un om si am facut greseli

Chris Brown apare pe coperta celui mai nou numar al revistei Billboard si nu se sfieste sa vorbeasca despre relatia lui cu Rihanna, despre timpul petrecut in spatele gratiilor sau despre cum isi gaseste puterea sa mearga mai departe.

chris-brown-cover-2014-billboard-bb29-510
Chris Brown e un personaj foarte controversat si chiar urat de multi dupa incidentul cu Rihanna de care se pare ca nu mai poate scapa. Nici faptul ca tot ajunge pe la procese si in final chiar la inchisoare nu l-a ajutat prea mult sa lase intreaga poveste in urma.

Brown nu e prea mandru de timpul petrecut in inchisoare, dar se pare ca a invatat cateva lectii pretioase. In plus, acela nu e locul deloc potrivit pentru a lucra la un album nou, materialul X urmand sa apara in doar cateva zile. Cantaretul pare ca s-a si maturizat dupa aceasta experienta, insa ramane de vazut daca ceea ce spune el se vede si in realitate, multele procese si scandaluri atragand atentia de la muzica pe care o face.

Chris Brown a lansat in urma cu ceva timp piesa X, cea care da titlul noului sau disc, si care pare a fi o dedicatie pentru Rihanna.

Sursa:Urban.ro