MUZ FM

NEWS

Chris Martin amână să-i dea divorțul lui Gwyneth Paltrow

Sunt despărțiți de atâta vreme, încât nimeni nu se mai gândea la faptul că ei încă sunt căsătoriți. Ei bine, cei doi, legal, încă formează un cuplu, și asta doar pentru că muzicianul ezită să semneze actele de divorț.

Potrivit DailyMail.co.uk, Chris Martin nu a semnat încă actele de divorț, deși Gwyneth i-a intentat divorț în august 2015, la un an de la despărțirea propriu zisă.

Pozează în foști prietenoși, însă relațiile între ei sunt destul de încordate. Gwyneth își dorește acest divorț, dat fiind faptul că ea deja are o altă relație amoroasă, însă Chris nu se grăbește.

Care este motivul acestei întârzieri nu se știe încă, însă se crede că este vorba despre faptul că acest divorț este unul consistent, la mijloc fiind mai multe bunuri ce trebuie să se dividă, dar și custodia celor doi copii ai cuplului.

Contactați pentru comentarii, reprezentații muzicianului au refuzat să ofere informații în legătură cu acest subiect.

Amintim că și Chris a fost legat de presă în această perioadă de mai multe domnișoare, una dintre ele fiind actrița Jennifer Lawrence, cu care Chris ar fi avut o relație destul de serioasă.

Sursa: okmagazine.ro

Lasă un răspuns