MUZ FM

NEWS

Cinci destinaţii grozave din Europa unde poţi petrece Halloween-ul pe cinste!

Mai este un pic și bate Halloween-ul la ușă. În Amsterdam deja au început pregătirile și evenimentele pre-festival și la fel în alte locuri cu tradiție. Mai nouă sau de 2000 de ani. Vă propun cinci locuri grozave din Europa și de la noi unde puteți petrecece Halloweenul în luna Octombrie. Am spus luna pentru că deja sunt adevărate Festivaluri în anumite părți, nu doar o petrecere de o zi. Cine se costumează anul acesta?

În Cehia: Bloody Sexy Halloween

Cea mai sângeroasă și mai gălăgioasă petrecere din Cehia. 4 000 de oameni sunt așteptați în Praga, pe data de 28 octombrie. Sala Forum Karlin se va transforma într-un club uriaș. Există și un concurs de costume, cu premii, la care vă puteți înscrie. Biletele pornesc de la 12,90 Euro, așa că dacă sunteți în oraș poate fi o idee bună.

România: Petrecere la Castelul Bran

O mare petrecere de Halloween se pregătește la Castelul Bran, în fiecare an de Halloween. Din meniu: vin roșu, votcă neagră, iele, dovleci, lilieci, bomboane și alte surprize îi așteaptă pe toți cei care aleg să se alăture petrecerii. Sunt așteptate și câteva vrăjitoare, dar şi mulţi vârcolaci. Boo!

În Amsterdam: Halloween festival

Pornit de la ideea că Halloweenul trebuie să dureze mai mult de o zi, după succesul de anul trecut când petrecerea a ținut 3 zile, anul acesta este un adevărat maraton: între 20-31 octombrie să tot sărbătoriți Halloweenul în Amsterdam. Nu mă pot opri să nu remarc spiritul întreprinzător și cum se fructifică această oportunitate la olandezi. Să le fie de bine. Petreceri costumate, ateliere de machiaj, vizite la muzee, petreceri de tot felul, cine tematice, spectacole și o super petrecere în stiul consacrat din Amsterdam: adică uriașă, cu DJ faimoși și sălbatici.

Și cireașa de pe tort: Între 5-12 octombrie: evenimentul de cumpărături Bare Bones (oase goale)

Eveniment gratuit, dar unde trebuie să te înscrii înainte: experți în costumația și machiajul dedicat acestei sărbători vă vor da sfaturi pentru a fi siguri că veți avea cea mai bună deghizare.

În Irlanda: The spirit of Meath Festivalul de Halloween

Între 14 octombrie și 6 noiembrie, în tot comitatul Meath din Irlanda, locul unde se spune că a început totul. Festivalul celtic Samhain are o vechime de 2000 de ani și seamănă destul de mult cu modernul Halloween.

Dealuri bântuite, un tur al umbrelor, vrăjitoare, stafii și farmece, povești de groază, concurs de sculptat dovleci, plimbări și multe altele. Detalii despre eveniment aici.

În Meath ajungeți ușor, mai ales că sunt zboruri săptămânale către Dublin, iar din Dublin sunt autobuze din oră în oră către Navan și alte locuri din comitat. Prețul biletului pentru un sens este de 10 euro, din multiple puncte, chiar de la aeroport direct. Sunt doar 46 de km între cele două orașe. Tentant, nu?

În Belgia: Barul Le Cercuieil

La ”Coșciug” este mereu Halloween. Oricum, de Halloween are un farmec special. În fiecare zi însă puteți bea bere în halbă craniu și alte cocktailuri sângeroase, brrrr.

Dacă nu ai ales încă machiajul din acest an pentru Halloween, vezi aici: http://muzfm.md/10-machiaje-de-halloween-pe-care-le-poti-face-chiar-tu-foto-video.html 

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: cextravita.ro

 

Lasă un răspuns