MUZ FM

NEWS

Cine are primul album de platina in 2015?

Chiar daca Taylor Swift a vandut un milion de copii ale albumului 1989 anul acesta, ea nu intra la categoria vanzari de milioane pe 2015. In schimb, discul de platina se duce acolo unde nu ne-am fi asteptat.

drake-squamish

Drake este cel care a reusit sa vanda un milion de copii ale If You’re Reading This It’s Too Late, material care a aparut ca o surpriza pentru toata lumea in luna februarie a acestui an. Billboard anunta ca discul a mai vandut inca opt mii de copii si astfel a ajuns la cifra de 1.007 milioane de unitati vandute. Tinand cont ca initial a fost dat ca fiind un mixtape si apoi creditat drept single pentru ca Drake sa isi respecte contractul cu casa de discuri, cifrele sunt surprinzatoare.

„Platinum off the tape. Views up next. Thank you once again, a scris rapperul. Noi inca asteptam albumul Views From the 6 despre care se spune ca va avea colaborari interesante, inclusiv una cu Beyonce. If You’re Reading This It’s Too Late este cel de-al patrulea album lansat de Drake care primeste discul de platina. Nothing Was the Same a vandut 1.72 de milioane de copii, Take Care 2. 26 milioane si Thank Me Later 1.8 milioane. Nici nu mai punem la socoteala ca discul a debutat pe prima pozitie in Billboard 200, cu peste jumatate de milion de copii vandute in prima saptamana de la lansare.

Sursa: urban.ro

Lasă un răspuns