MUZ FM

NEWS

Cine este iubitul Emiliei Clarke din „Game of Thrones”?

 

Emilia Clarke din „Game of Thrones” are un nou iubit și pare foarte îndrăgostită! Actrița a postat pe pagina de Instagram o poză în care se văd două umbre: a ei și a unui bărbat misterios, bănuit că ar fi cel care i-ar fi furat inima celebrei actrițe.

Cei doi s-au fotografiat de ziua de naștere a actriței: „Ei bine, a fost o zi de naștere pe care nu o voi uita curând”, a scris Emilia la descrierea pozei.

Cine este bărbatul misterios?
Chiar dacă din fotografie nu putem distinge cine o sărută pe actriță, lucrurile au devenit clare atunci când aceeași poză a fost postată și de Charlie McDowell pe contul său.

View this post on Instagram

Happy birthday, E. ❤️

A post shared by Charlie McDowell (@charliemcdowell) on

Charlie are 35 de ani. El este regizor, producător american, fiul lui Malcolm McDowell și nepotul lui Ted Danson. McDowell a urmat cursurile Institutului American de Film și chiar a regizat câteva filme de succes precum: „The One I love” sau „The Discovery”. El a avut o relație cu Rooney Mara, actrița din pelicula „The Girl With The Dragon Tatoo”, dar după 6 ani de relație cei doi și-au spus adio.

Emilia Isabelle Euphemia Rose Clarke a devenit cunoscută pentru rolul său din serialul Game of Thrones, pentru care a primit mai multe nominalizări la Premiile Emmy. Clarke a debutat pe Broadway în producția „Breakfast at Tiffany’s”. Aceasta a mai apărut în filme cunoscute preum: „Terminator Genisys” sau „Me before You”. În anul 2015 a fost numită de către revista Esquire „Cea mai sexy femeie în viață”.

_____________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns