MUZ FM

NEWS

Cine i-a luat locul intai la vanzari Madonnei?

Madonna nu a reusit sa ajunga pe locul intai in Billboard 200 cu albumul Rebel Heart. Cantareata s-a vazut intrecuta de un „adversar” care nici macar nu fusese luat in considerare.

Madge a reusit sa vanda doar 121 de mii de copii ale discului Rebel Heart si a ajuns pe locul 2, in schimb pe prima pozitie in clasamentul vanzarilor se afla coloana sonora a serialului Empire. Cei de la Fox au reusit sa ofere un serial care a castigat rapid fani si are audienta pe toate palierele de public, iar coloana sonora si vanzarile acestea reflecta foarte bine acest lucru. Desi estimarea initiala era de doar 25 de mii de copii vandute, discul Empire a vandut undeva la 130 de mii de copii. E primul soundtrack dupa cativa ani care reuseste performanta, Glee fiind cei care in 2010 au bifat 3 albume la varful listei.

De altfel, serialul care are drept subiect o familie implicata in industria muzicala si dinamica lor cu tot cu bune si rele a crescut rapid in audienta, iar fanii spun ca muzica realizata pentru film e chiar mai buna decat unele dintre piesele de la radio. Producatorii Empire deja se gandesc sa porneasca cu vedetele la drum intr-un turneu. Nici Madonna nu se lasa mai prejos si incearca sa recupereze teren si sa profite de buzz-ul de care se bucura filmul, asa ca in urmatorul ei clip, Ghosttown, va apareaTerrence Howard, unul dintre actorii principali ai serialului.

Vanzarile Madonnei au avut de suferit, mai mult ca sigur, si din cauza faptului ca la finalul anului trecut piese de pe Rebel Heart  au scapat pe net, iar la sfarsitul lui ianuarie, intregul album masterizat a scapat pe net. Fata de precedentul material, MDNA, care a avut vanzari de peste 300 de mii de copii, Rebel Heart nu a mai beneficiat de acelasi deal al cumpararii unui bilet la concert Madonna odata cu discul, asa ca vanzarile au fost mai scazute.  In plus, fata de starurile showului, care au aparut la emisiuni in perioada de promo a albumului, Madonna a inceput sa aiba aparitii dupa lansarea discului, in schimb s-a concentrat pe interviuri si momente live in afara Statelor Unite. Oricum, e prima oara din 1998 cand Regina muzicii pop nu are un disc no.1, iar atunci locul i-a fost luat de oalta coloana sonora – Titanic.

Voi va uitati la Empire? Ce ziceti de aceasta schimbare de pozitii?

Sursa:urban.ro

Lasă un răspuns