MUZ FM

NEWS

Cleopatra Stratan pregăteşte un proiect inedit!

Cleopatra Stratan, sau ”Cleo”, așa cum o știe publicul de pe vremea când era doar o zgâtie de copil, a crescut sub aripa protectoare a tatălui său, pe care îl consideră îngerul ei păzitor. Adolescentă acum, tânăra artistă are în plan multe lansări și își dorește să colaboreze într-o bună zi cu Lady Gaga. Până atunci, însă, lucrează alături de tatăl ei și fratele mai mic, Cezar, la un proiect ”foarte simplu, dar în același timp foarte creativ”.

Cei trei vor urca pe scenă în formulă de trio și vor interpreta un stil muzical aparte, intitulat „chastushki”, ce-și are originile în folclorul rusesc. La acest proiect încă se lucrează, fiind posibil ca el să fie gata chiar primăvara aceasta.

„E un proiect, din punctul nostru de vedere, destul de original, pe care nu prea l-am văzut la alții. Și vrem să dăm noi startul la stilul ăsta. Este un stil iarăși făcut în versuri, care se numește chastushki (în limba rusă): e o poveste exprimată în patru versuri. Și sunt cântate. Într-o strofă zici o poveste și refrenul e morala. Și e făcut acustic. Eu cânt la pian, Cezar cântă la tobe și tata la chitară și atunci putem să facem un proiect live, acustic. (…) Trupa de bază să rămânem noi, familia Stratan.”

Cleopatra a mai colaborat cu fratele ei, Cezar, în 2017, când au lansat piesa „Mami„. În videoclipul melodiei o putem vedea pe Cleo cântând la pian, iar pe Cezar cântând rap.

Au trecut nu mai puțin de 14 ani de la debutul muzical al Cleopatrei Stratan. La doar 3 ani, Cleo ne povestea despre „Ghiță„, naturalețea și dezinvoltura de care dădea dovadă la o vârstă atât de fragedă cucerind publicul iremediabil.

În 2018 am cunoscut-o pe adolescenta Cleopatra Stratan, când piesa „Te las cu inima” a urcat imediat pe prima poziție în topul YouTube trending. Melodia a dat de veste publicului că tânăra artistă e pregătită pentru următorul pas în cariera sa și că va urma o perioadă de dezvoltare, pe plan artistic, dar și personal.

Pentru anul 2019, Cleopatra pregătește „cel puțin două piese”. Artista a filmat deja două videoclipuri în Spania, împreună cu regizorul Iura Luncașu. Una dintre melodii are refrenul în limba spaniolă, fiind o piesă „latino, foarte elegantă”, ce „nu te lasă să stai pe scaun”. Cea de-a doua melodie este „mai de adolescenți și ar putea fi lansată în primăvară. Pe lângă aceste două single-uri, artista mai pregătește și o piesă motivațională, alături de Marius Moga.

Ambițioasă, Cleo își dorește să lanseze ceva nou „măcar o dată la două luni”, având în plan inclusiv înregistrarea unui albumNe-a asigurat că anul acesta sigur nu o vom scăpa din ochi, iar noi o credem pe cuvânt.

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

 

Lasă un răspuns