MUZ FM

NEWS

Cleopatra Stratan spune „Adio”

Începutul de an a venit la pachet cu un nou single pentru îndrăgita Cleopatra Stratan. Artista a lansat videoclipul piesei ”Adio”

După succesul piesei „Te las cu inima”, al cărei videoclip a depășit 40 de milioane de vizalizări pe YouTube, Cleopatra Stratan revine cu o nouă melodie lentă, ce tratează tot subiectul despărțirii. Single-ul ”Adio” este compus de Theea Miculescu, Marius Moga și Florian Rus. Mixul și masterul este realizat de Alex Parker, iar videoclipul este regizat de Roman Burlaca.

Videoclipul piesei ”Adio” ne-o arată pe Cleo într-o ipostază în care n-am mai văzut-o până acum. Mult mai sexy şi mai matură ca de obicei, Cleopatra apare îmbrăcată într-o rochie sofisticată şi având un hairstyle foarte interesant.

Roman Burlaca semnează şi de dată asta acest videoclip şi îi mulţumesc din suflet pentru ce a realizat! Am filmat în jur de 18 ore la Palatul Feroviarelor din Chişinău. A fost foarte interesant: ţinute noi, alt look, altă poveste, altă perspectivă, cadre noi şi emoţii diferite! Am colaborat foarte bine cu Alexandr Burjua, băiatul din clip, care este un dansator foarte talentat. Fetele care au participat îmi sunt prietene, ne-am înţeles foarte bine de la început şi încă ţinem legătură. Sper foarte mult să va placă. «Adio» este o piesă in care s-ar putea regăsi oricine: despărţirea pentru totdeauna”, mărturiseşte Cleopatra.

Sursa: okmagazine.ro

_____________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Lasă un răspuns