MUZ FM

NEWS

Colaborare inedită! Lewis Hamilton cântă împreună cu Christina Aguilera

Pilotul de Formula 1 se pare că mai are un talent secret. Pasionat de muzică încă din copilărie, Hamilton cântă împreună cu Aguilera sub pseudonimul XNDA.

Piesa „Pipe” face parte de pe ultimul material disocografic al artistei, „Liberation”. Vocea lui Lewis Hamilton se împletește armonios cu vocea Christinei Aguilera, iar „Pipe” e o melodie de stare cu versuri senzuale.

În 2015, campionul de Formula 1 declara „că se gândește serios să își dezvolte abilitățile muzicale”. Acesta are un întreg studio acasă, pe care inițial îl amenajase pentru fosta lui iubită, Nicole Scherzinger. Într-un material pentru CBS, acesta a prezentat câteva fragmente din piesele la care lucra și se pare că Hamilton le-a cerut părerea unor muzicieni precum Pharrell Williams sau Kanye West.

„Muzica a fost o mare pasiune de-a mea, încă din copilărie. Am început să cânt la chitară când aveam 13 ani. Aici, pot să fiu eu, pot să fiu vulnerabil. Pot să arăt o partea din mine pe care oamenii nu o văd de obicei.” a declarat Lewis Hamilton.

Invitat, în trecut, și în emisiunea lui James Corden, acesta a mai spus că atunci când se află în fața camerelor și este înconjurat de echipa lui, de sponsori și acel mediu corporate, îi este dificil să fie el însuși. Așa că alege muzica pentru a se exprima liber.

 

 

________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

Sursa: infomusic.ro

Lasă un răspuns