MUZ FM

NEWS

Colaborare neaşteptată în lumea muzicii: Beyonce, Adele şi Chris Martin au înregistrat o piesă împreună

Beyonce ar fi înregistrat o piesă împreună cu Adele şi Chris Martin, solistul trupei Coldplay, susţine Ryan Tedder, solistul trupei OneRepublic, precizând că melodia se va regăsi pe următorul album al formaţiei sale, „Human”.
Ryan Tedder a semnat mai multe piese pentru Adele şi Beyonce şi acum anunţă că interpretele au fost acompaniate la pian de Martin, de la Coldplay pentru a pune la punct noua melodie.
Muzicianul a făcut declaraţiile pentru un post radio din New York, Z100: „avem material pentru un album întreg, şi asta e vestea bună. Am făcut piesă după piesă. «Rescue Me» a fost abia prima…. ne-am pus în mişcare şi avem multe piese care urmează să apară. Avem un cântec cu Beyonce şi Adele şi cu Chris Martin la pian”.

Tedder a colaborat cu Beyonce pentru „Halo”, „XO” şi „I Was Here”, iar pentru Adele a lucrat la „Remedy”, „Rumour Has It” şi „Turning Tables”.

Mulţi fani ai celor de la OneRepublic erau de părere că muzicianul american a glumit făcând aceste afirmaţii, dar se pare că într-adevăr trebuie să aşteptăm o surpriză.

______________________________________________________________________________
Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.
__________________________

sursa:mediafax.ro

Lasă un răspuns