MUZ FM

NEWS

Coldplay lansează un film documentar despre istoria trupei [VIDEO]

Coldplay poveseşte începuturile fermecate ale lor, luptele creative și se ridică la superstardom pop în primul trailer pentru viitorul lor film documentar A Head full of Dreams. Filmul, care  urmărește cvartetul britanic timp de două decenii, va fi lansat pe 16 noiembrie prin Amazon Prime Video.

Clipul începe cu trupa Coldplay în timpul unui spectacol de arenă în cadrul turneul lor masiv, în spatele celui de-al șaptelea și cel mai recent LP al său, în 2015, A Head full of Dreams. Apoi, el se întoarce la formarea grupului ca studenți la Londra în 1996. „Vom continua să fim o astfel de bandă imensă”, spune în unele din scenele filmului, solistul Chris Martin, fiind încă un adolescent entuziasmat de muzica viitoarei celei mai populare trupe din lume. „Guy, Will, Jon și Chris: Nu-l uitați. Masiv, absolut imens. ”

Trailerul atinge „dependențele”, „tensiunea” și comentariile criticilor. Dar se încheie cu o notă de dragoste frățească: „Realitatea este că, într-adevăr, fără ceilalți trei, fiecare dintre noi ar fi un fel de rătăcire”,  a comentat Martin.

Reamintim că, Coldplay este o formație de rock alternativ și piano-rock din Londra, Regatul Unit, printre cele mai cunoscute formații din lume. Formația este compusă din Chris Martin, Jon Buckland, Guy Berryman și Will Champion.

Coldplay este una dintre cele mai de succes trupe ale noului mileniu, vânzând peste 50 de milioane de albume. Trupa este, de asemenea, cunoscută pentru single-urile de succes „Speed of Sound”, „Clocks” și „Viva la Vida”.

 

Lasă un răspuns