MUZ FM

NEWS

Conchita Wurst îşi lansează albumul de debut pe 13 mai

Conchita Wurst, care a câştigat ediţia din 2014 a concursului Eurovision, a anunţat, joi, că îşi va lansa albumul de debut, intitulat „Conchita”, pe 13 mai, informează fr.news.yahoo.com.

Printre cele 14 piese de pe albumul „Conchita” nu se va afla însă şi „Rise Like a Phoenix”, cântecul cu care artistul travestit a câştigat pentru Austria ediţia de anul trecut a concursului Eurovision, organizată la Copenhaga.

În decembrie 2014, Conchita Wurst spunea că doreşte să renunţe pentru primul său album la „stilul paiete, glamour şi James Bond-ist” care au caracterizat primul ei single de succes.

După victoria de la Eurovision, Conchita Wurst, un nume care figurează în topul 10 al celor mai frecvente căutări efectuate în 2014 pe motorul Google, s-a folosit de notorietatea dobândită anul trecut pentru a susţine diverse campanii care militează pentru drepturile homosexualilor.

Conchita Wurst a cântat în faţa membrilor Parlamentului European, la Bruxelles, dar şi la sediul din Viena al Organizaţiei Naţiunilor Unite (ONU), unde a avut şi o întrevedere cu secretarul general al acestei organizaţii, Ban Ki-moon.

Finala concursului Eurovision din acest an va avea loc la Viena, pe 23 mai.

Sursa: mediafax.ro

Lasă un răspuns