MUZ FM

NEWS

Connect-R – Noi ne potrivim (videoclip)

Connect-R este mai romantic si indragostit ca oricand iar asta se reflecta si in noul videoclip ‘Noi ne potrivim’.

Daca in primavara acestui an si-a ‘blestemat’ fanii cu dragoste si a creat ceva controverse legate de titlul piesei ‘Da-te-n dragostea mea’, Connect-R a revenit la sentimente mai calde si e plin de iubire in toamna asta.

Pentru videoclipul „Noi ne potrivim”, Connect-R a colaborat cu regizorul Dan Petcan. Materialul video incorporeaza elemente antagonice ce urmaresc versurile piesei si fac referire la diverse contrarii ce se atrag si la faptul ca ceea ce conteaza la finalul zilei este iubirea ce se infiripa intre doua suflete.

Filmarile ‘Noi ne potrivim’ au avut loc in mai multe locatii si au durat peste 24 de ore. O zi intreaga s-a filmat pe campurile din apropierea Snagovului, iar toata noaptea pana dimineata s-a filmat intr-o casa veche, incarcata de povesti.
‘Nu trebuie sa ai in comun aceleasi lucruri cu persoana iubita. Nu trebuie sa va placa aceleasi filme, acelasi gen de muzica sau aceleasi culori. Important este ca cei doi se iubesc si dupa cum stim contrastele se atrag. Sa fie ca ying si yang. Acesta este mesajul transmis de cel mai recent single al meu si sper sa il ascultati… in doi’, ne-a declarat Connect-R.