MUZ FM

NEWS

Connect-R va deveni tătic!

Este în al noulea cer şi nu îşi poate ascunde bucuria nici pe scenă, acolo unde îi face dedicaţii soţiei lui, şi nici în culise. Connecte-R se pregăteşte intens pentru ziua când va schimba scutecele fetiţei lui.
Fericit şi îndrăgostit lulea! Aşa e Connect-R de când a aflat că va fi tătic! Unde mai pui că de curând a primit încă o veste extraodinară: blonda Misha îi va dărui o fetiţă! “Singurul nume care este şi hindus şi rus, pentru ca noi ţiganii de origine suntem hinduşi, iar soţia mea are rădăcini de rusoaică şi atunci Maya este un nume care se regăseşte fix în culturile astea două, Rusia şi India. Da, Maya”, a explicat Connect-R.

Ehe, dar până îşi va strânge fiica în braţe va mai trece puţin timp. Asa că, deocamdată, Connect-R se multumeşte să-şi sărute bebeluşul aşa cum poate.

Însă nu o neglijează nici pe viitoarea mamică. Şi dacă acum e atât de fericit, nici nu putem sa ne imaginăm ce foc va fi în sufletul lui Connect-R la începutul anului viitor, atunci când fiica lui, Maya va veni pe lume!

Lasă un răspuns