MUZ FM

NEWS

Contul de Twitter al artistei pop Katy Perry, atacat de hackeri

Contul de Twitter al artistei americane de pop Katy Perry a fost spart de hackeri luni noapte și au fost distribuite mesaje de ură din contul respectiv, scrie billboard.com, citând The Hollywood Reporter.

erry, care se bucură de una dintre cele mai însemnate prezențe în mediul digital, numai pe Twitter având 89 de milioane de persoane care-i urmăresc postările, a fost ținta unor hackeri care i-au spart contul de pe rețeaua Twitter și au trimis mesaje rasiste ca și cum ar fi fost trimise de artistă. Mesajele respective erau însoțite și de adresa #HackersGonnaHack.

Cei care se ocupă de contul artistei au preluat imediat controlul asupra contului și au șters mesajele respective, fără însă a face vreun fel de precizări asupra a ceea ce s-a întâmplat, scrie The Hollywood Reporter.

Cele mai urmărite conturi de pe Twitter ale vedetelor au devenit ținta hackerilor, Khloe Kardashian, Ashton Kutcher sau Lady Gaga au fost atacați de hackeri pe conturile pe care le aveau pe platformele de socializare. Anul trecut, chiar și Comandamentul Central al SUA de pe Twitter a avut o breșă de securitate care a fost valorificată de hackeri, ulterior președintele american Barack Obama vorbind despre necesitatea unei securități cibernetice mai ajustate, scrie digitaltrends.com.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns