MUZ FM

NEWS

Craig David revine în atenţia fanilor cu piesa „I Know You”, un featuring cu Bastille – AUDIO

La început de mileniu Craig David ne-a fermecat cu piesa „Walking Away”, iar la o viaţă de om după hit, timbrul său continuă să răsune în eter. Artistul tocmai a lansat piesa „I Know You”, un featuring cu apreciata trupă indie Bastille.

Vocea suavă a lui Craig David se potriveşte ca o mănuşă pe melodie, care amestecă indie-ul cu EDM-ul. Resimţim influenţe de Chainsmokers, poate şi ceva din noul vibe Coldplay. „I Know You” este un single despre dragoste, despre cei care bâjbâie în întuneric, cad împreună şi se cunosc reciproc ca pe ei înşişi. Bastille îşi etalează sunetul clasic în acel build up dinspre refren.

Craig David a avut marea sa revenire anul trecut, prin colaborarea cu Sigala, pe piesa „Ain’t Giving Up” sau single-ul „One More Time”. Am putut auzi şi un mixaj inedit cu duo-ul deephouse Blonde, pe release-ul „Nothing Like This”. Artistul se declară mare fan Bastille şi foarte încântat de faptul că a apucat să cânte cu muzicienii. Craig pregăteşte un album pentru 2018, de pe care am putut asculta un single numit „Heartline”.

Discul va aduce colaborări cu JP Cooper, AJ Tracey, Ella Mai şi Goldlink. Solistul Bastille, Dan Smith s-a declarat un fan uriaş al lui Craig David şi a ţinut să precizeze că este prieten cu muzicianul, deci conlucrarea a venit de la sine. Viitorul LP al suavei voci R&B vine pe 26 ianuarie 2018 şi se va numi „The Time Is Now”. „I Know You” a fost auzită live pentru prima oară ieri seară, în cadrul emisiunii BBC One „Sounds Like Friday Night”. Acolo artistul de 36 de ani a fost amfitrion şi prezentator al emisiunii.

Bastille a lansat videoclipul noii piese „World Gone Mad” luna trecută. Melodia este extrasă de pe coloana sonoră a filmului „Bright”, cu Will Smith că protagonist.

______________________________________________________________________

Hai să fim prieteni pe Facebook!  LIKE pe Muz FM! Ne găseşti pe Instagram.

Vrei şi mai mult? Suntem şi pe Twitter.

_____________________________________________________________________

Sursa:infomusic.ro

Lasă un răspuns