MUZ FM

NEWS

Cu cine se întâlnește în secret Jennifer Lopez?

Actrița și vedeta pop Jennifer Lopez s-ar vedea în secret cu un DJ, potrivit unor zvonuri apărute în mass-media americane, relatează online ziarul La Vanguardia.

Potrivit National Enquirer, Jennifer Lopez și DJ Calvin Harris s-ar întâlni în secret în Las Vegas, unde au amândoi reședința din motive profesionale.

O sursă apropiată celor doi asigură că artista, în vârstă de 47 de ani, și DJ britanic, în vârstă de 32 de ani, au mare grijă să nu fie văzuți împreună. „Sunt la început și se poartă cu mare discreție”, a precizat sursa.

În urmă cu câteva săptămâni, artista anunța că a pus capăt relației sale cu dansatorul Caspert Smart, în timp ce la începutul verii DJ scoțian anunța că se desparte de Taylor Swift. Swift a apărut după câteva zile în compania actorului Tom Hiddleston cu care a avut o relație fierbinte, dar scurtă de o vară.

Jennifer Lopez și-a sărbătorit la 23 iulie anticipat ziua de naștere la încheierea show-ului său la Planet Hollywood, la care a fost invitat și Calvin Harris. J Lo, care a devenit imaginea pentru lenjerie intimă a Emporio Armani, a postat câteva imagini de la această petrecere la care au participat, printre alții, Kim Kardashian și actorul John Stamos.

‘S-au apropiat foarte mult, există o bună chimie între cei doi”, a declarat sursa cu privire la posibila aventură dintre Jennifer Lopez și DJ Calvin Harris.

Sursa: agerpres.ro

Lasă un răspuns