MUZ FM

NEWS

Cu sau fără lenjerie intimă la American Music Awards?

Tot mai des, vedetele internaţionale aleg să nu poarte lenjerie intimă la evenimentele cu staif! Ţinute îndrăzneţe au purtat celebrităţile şi la gala de decernare a American Music Awards, care a avut loc duminică seara, la Microsoft Theatre din Los Angeles.

Chrissy Teigen, soţia celebrului cântareţ John Legend, a reuşit să facă impresie cu o apariţie greu de uitat la American Music Awards după ce a apărut într-o rochie cu o crăpătură ce nu mai ascundea nimic, scrie stil.acasa.ro.
Rochia, decupată pe ambele părţi, i-a creat probleme modelului, care la un moment dat a fost nevoită să se acopere cu mâna pentru că nu purta lenjerie intimă.

Şi actriţa americană Keke Palmer a reuşit să impresioneze la American Music Awards prin faptul că nu purta lenjerie intimă. Keke a îmbrăcat la această gală un maiou şi o fustă argintie care lăsau la vedere părţi intime ale corpului.

Gigi Hadid, gazda ceremoniei, a fost tot timpul în centrul atenţiei pe covorul roşu. Mulţi au fost păcăliţi de lenjeria de culoarea pielii lui Gigi şi au crezut că modelul nu poartă lenjerie intimă.

Lasă un răspuns