MUZ FM

NEWS

Cum a strans Antonia 100.000 de Like-uri in cateva ore (Foto)

Antonia a reusit sa stranga peste 108.000 de „Like-uri” pe o retea de socializare in doar cateva ore. Meritul il are Dominic, fiul sau, care a starnit o adevarata nebunie pe Internet.

Dupa ce cantareata a postat poza pe pagina de Facebook Antonia, utilizatorii au format doua tabere.

Unii il complimentau pe Dominic si ii felicitau pe parinti, in timp ce altii l-au jignit pe baiatul Antoniei, lucru care a starnit o adevarata revolta.

„Dragii mei, Antonia si Alex, cei care nu au o parere buna despre acest buzat grasan brunetel cu ochii albastri sunt invidiosi pe relatia voastra si probabil ofticati ca Alex a parasit-o pe sotie pentru ca voi sa ajungeti pana aici…Pana una alta, sa fim seriosi, traim in secolul 21!!!! Aveti un baietel cu trasaturi de la ambii parinti si trebuie sa fiti mandri de el”, a transmis un admirator al cantaretei.

Alte sute de persoane au fost foarte vehemente cu cei care au avut comentarii negative cu privire la Antonia, Alex Velea sau micutul Dominic.

Chiar si cantaretul bulgar Danny Levan a scris pe pagina de Facebook a Antoniei ca Dominic este un bebelus foarte dragut.

скачанные файлы (2)

Lasă un răspuns