MUZ FM

NEWS

Cum aratau starurile lumii in cel mai frumos moment al vietii lor (Galerie foto)

Angelina Jolie a facut furori cu burtica sa de gravida la Festivalul de la Cannes, in 2008, intr-o superba rochie verde. Aflata in ultimele saptamani de sarcina, Angelina si-a etalat silueta de gravida si bustul de dimensiuni impresionante pe covorul rosu. Angelina nu a avut nevoie decat de foarte putin make up: a aratat superb cu un machiaj natural.

top-10-cele-mai-frumoase-aparitii-ale-lui-brad-pitt-si-angelina-jolie-pe-covorul-rosu-de-a-lungul-timpului_6

Ca si Angelina Jolie, Jennifer Lopez a fost insarcinata cu gemeni iar burtica sa a avut dimensiuni impresionante. Spre deosebire de alte vedete care iau o pauza de la activitatile mondene in ultimele luni de sarcina, Jennifer Lopez s-a mandrit cu butica sa pana in ultimul moment. J Lo a fost eleganta si gratioasa la toate evenimentele la care a participat cu cateva saptamani inainte sa ii aduca pe lume pe gemenii Maxx si Emme.

jennifer-lopez-este-insarcinata-a-doua-oara

jennifer-lopez-este-insarcinata-0

Beyonce a fost o viitoare mamica care si-a ferit burtica de obiectivele paparazzilor. A confirmat sarcina la MTV Video Music Awards, cand de abia daca i se vedea burtica, insa ulterior a disparut din showbiz, dand nastere la tot felul de zvonuri, printre care ca ar foi folosit o mama surogat. La aproape 3 ani de la nastere, Beyonce a publicat primele imagini pe site-ul personal in care i se vede burtica.

beyonce-este-insarcinata-si-a-aratat-burtica-la-gala-mtv-video-music-awards-video_2

Shakira nu s-a lasat fotografiata de prea multe ori in timpul sarcinii, asa ca nu stim cat de mare a fost burtica sa spre final.

se-spune-ca-femeie-insarcinate-radiaza-cum-aratau-starurile-lumii-in-cel-mai-frumos-moment-al-vietii-lor_5

Jessica Alba a fost una dintre cele mai simpatice si stilate vedete insarcinate.

jessica_alba gravida