MUZ FM

NEWS

CUPLURI CELEBRE CARE S-AU DESPĂRȚIT ÎN 2015

2015 a fost anul despărțirilor. Iată care sunt cuplurile celebre care și-au spus adio în ultimele luni!

Charlize Theron (40) și Sean Penn (55)
În decembrie 2015 urmau să sărbătorească doi ani de relație, dar iată că acest lucru nu s-a mai întâmplat. Cei doi actori s-au despărțit fără să facă vreo declarație publică despre ruptura dintre ei.

CHARLIZE THERON, SEAN PENN - 68EME FESTIVAL DE CANNES - RED CARPET DU FILM 'MAD MAX: FURY ROAD'
CHARLIZE THERON, SEAN PENN – 68EME FESTIVAL DE CANNES – RED CARPET DU FILM ‘MAD MAX: FURY ROAD’

Emma Stone (27) și Andrew Garfield (32)
Cu toate că erau împreună de 4 ani și mai toată lumea îi vedea căsătoriți, Emma și Andrew s-au despărțit în octombrie, declarând că ruptura dintre ei s-a produs din cauza programului lor încărcat.

Emma Stone et son compagnon Andrew Garfield - Avant-première du film "The Amazing Spider-Man 2: Le Destin d'un Héros" à Paris, le 11 avril 2014. "The Amazing Spider-Man 2" premiere in Paris, France, on April 11th 2014.
Emma Stone et son compagnon Andrew Garfield – Avant-première du film „The Amazing Spider-Man 2: Le Destin d’un Héros” à Paris, le 11 avril 2014. „The Amazing Spider-Man 2” premiere in Paris, France, on April 11th 2014.

Megan Fox (29) și Brian Austin Green (42)
După o căsnicie de 5 ani și 2 copii, frumoasa actriță și soțul ei au pus capăt relației. Nu se cunosc motivele care au determinat-o pe Megan să depună actele de divorț, însă ceea ce ni s-a părut foarte deplasat a fost că fostul ei soț a dat-o în judecată pentru pensie alimentară.
megan-fox-si-brian-austin-green

Gwen Stefani (46) și Gavin Rossdale (50)
Erau împreună de 13 ani, însă atunci când s-a aflat că Gavin a înșelat-o pe Gwen cu bona copiilor, frumoasa blondă a depus imediat actele de divorț. Șocant a fost și faptul că amanta lui Gavin a mărturisit presei că s-au iubit chiar și în prima noapte de după nașterea celui de-al treilea copil al lui fostului cuplu. Ne bucurăm însă că Gwen e din nou fericită acum, ea formând deja un cuplu cu cântărețul de country, și colegul ei de la The Voice, Blake Shelton (39).
gwen-si-gavin

Jennifer Garner (43) și Ben Affleck (43)
O altă poveste frumoasă de iubire, încheiată tot cu o aventură cu o bonă, este și povestea lui Jennifer și a lui Ben. Căsătoriți de 10 ani, cei doi au împreună 3 copii. În iunie 2015 și-au anunțat divorțul, cu toate că înainte de a semna actele se pare că au făcut și terapie – în încercarea de a depăși momentul – dar, cu toate acestea, Jennifer nu l-a putut ierta pe Ben.
jennifer-garner-si-ben-affleck

Irina Shayk (29) și Cristiano Ronaldo (30)
După o relație de 5 ani, Irina și Cristiano și-au văzut fiecare de drumul lui, fără să facă vreo declarație publică privind motivele despărțirii. Totuși, la scurt timp după acest moment, Irina a început o relație cu actorul Bradley Cooper (40), care la rândul său s-a despărțit în 2015 de iubita lui, modelul Suki Waterhouse (23).
ronaldo-si-irina

Sursa: unica.ro

Lasă un răspuns