MUZ FM

NEWS

Daft Punk revine in forta alaturi de Julian Casablancas! Trupa a lansat clipul piesei ‘Instant Crush’ (VIDEO)

Fiecare piesa de pe discul „Random Access Memories” al celor de la Daft Punk are acel ceva care impresioneaza. Acordurile, inspirate parca dintr-o alta lume, raman bine intiparite in memoria, astfel ca melodiile duoului francez devin imposibil de uitat.

Cea mai recenta piesa promovata de cei de la Daft Punk se numeste „Instant Crush” si beneficiaza de un videoclip in care apare Julian Casablancas de la The Strokes.

Piesa este prezenta pe albumul „Random Access Memories”, materialul discografic care le-a adus francezilor un succesul remarcabil.

Videoclipul contine cadre in care Julian Casablancas este filmat interpretand versurile melodiei, impreuna cu secvente in care o versiune stilizata a cantaretului, imbaracata in uniforma lui Napoleon, ii canta unei papusi in marime naturala.

Daft Punk a avut o revenire in forta odata cu lansarea in luna mai a albumului „Random Access Memories” si a piesei „Get Lucky”, o colaborare cu Pharrell Williams. Discul a integistrat vanzari record. Materialul discografic s-a comercializat in 165 000 in prima saptamana de la lansare, insa acet record a fost depasit de baietii de la One Direction. Discul lor „Midnight Memories” a fost cumparat in 237 000 de copii in primele 7 zile de la aparitia pe piata.

Spune-ne parerea ta: crezi ca noua piesa „Instant Crush” va avea acelasi succes inregistrat de colaborarea cu Pharrell Williams?